SuKiKan päättäjäiset 17.4.2012

Ringettekoululaisille jaettiin mitalit. Mukana joukkueenjohtaja Marjo Toivanen sekä valmentajat Heidi Paavilainen ja Sanna Karhunen.
Valmentajat Katri Jalkanen ja Tiia Laitinen jakoivat ringeten F-junioreiden palkinnot. Ensin palkittiin Lotta Peltola (Vaajakoskelta), joka oli taitava luistelija ja maalintekijä sekä kova taistelija. Taru Hoffren sai palkinnon taitavana pelaajana sekä hyvien luistelutaitojen perusteella, hänellä on myös hyvä pelikäsitys. Esteri Leinonen on kehittynyt kauden aikana huimasti pelillisesti sekä perustaidoissa. Taistelijapalkinnon ansaitsi puolestaan Rita Laitinen.
Valmentajat Jarno Kauhanen ja Katri Jalkanen jakoivat ringeten D-junioreiden palkinnot. Palkinnoista ensimmäinen jaettiin Salla Kauhaselle, joka oli ahkerin harjoittelija ja joka erityisesti jääkiekkopeleissä auttoi otteillaan joukkuetta menestymään. Ella Paananen oli joukkueen pistepörssin voittaja ja joukkueen keskenään äänestämä pelaaja eli MVP. Valmentajan palkinnon sai Riikka Niemelä reiluna joukkuepelaajana ja kaikkien kaverina. Emma Salpakari oli joukkueen tsemppari, joka jaksaa kannustaa ja näyttää omalla pelaamisellaan esimerkkiä muille, eikä anna periksi koskaan. Pieni, mutta pippurinen taistelija Oona Tarvainen sai myös palkinnon. Oona pelaa jokaisen tilanteen täysillä loppuun asti aina joukkueen etu mielessään. Kauden kehittyneimpänä pelaajana palkittiin Jasmiina Väätäinen, jolla erityisesti loppuun asti taisteleminen on kehittynyt perustaitojen ohella.
Ringeten naisten joukkueen valmentaja Niko Weeman ja joukkueenjohtaja Tuire Kallio jakoivat palkinnot, joista ensimmäinen meni Jonna Kauhaselle peliasenteesta - Jonna ei anna tuumaakaan periksi. Jenna Tarvainen oli tasaisin pelaaja, kun hänen tasonsa säilyi jokaisessa pelissä. Joukkueen kehittyneimmän pelaajan palkinnon sai Juulianni Lehtolahti. Milja Frilander palkittiin parhaana pelaajana ja Satu Leppälä sai asennepalkinnon, kun hän on aina tukemassa, kehumassa ja kannustamassa muita. Lisäksi Tuire ojensi Katri Jalkaselle Ringetteliiton pronssisen ansiomerkin mittavasta työstä Suonenjoen ringeten hyväksi.
Jääkiekkokoululaisille jaettiiin mitalit. Mukana joukkueenjohtaja Minna Markkanen sekä valmentajat Tanja Lehmonen, Kari Snellman ja Jukka Markkanen.
Näyttävin joukko ainakin lukumäärältään lavalle saapui F-junnujen joukkueelta, kun kaikki 28 pelaajaa sekä valmentajat Veli-Pekka Frilander, Jyri Tikkanen, Jukka Markkanen, Jari Nikulainen, Jiri Paananen ja Hannu Markkanen valtasivat lavan.
F-junnuista palkittiin erikoispalkinnoin Keltaisten joukkueesta pistepörssin kärjet Onni Markkanen ja Jiro Frilander, jotka kuluneen kauden aikana olivat takoneet yhteensä lähes 100 maalia. Aktiivisesti puolustanut ja kehittynyt pelaaja Lassi Jalkanen sekä hienosti poikien joukossa pärjäävä Erika Vesterinen palkittiin myös. Mustien joukkueesta palkinnot saivat Juho Mannila ja Jiri Kauppinen, jotka olivat tehneet eniten maaleja. Lisäksi palkittiin Ville Laitinen, joka oli kehittynyt varsinkin luistelussa myös omatoimisen harjoittelun ansiosta esim. yleisöluistelussa.
F-junioreiden 2 joukkuetta pelasi kuluneella kaudella ensimmäistä vuotta sarjassa ja näin ollen valmentajat palkitsivat kaikki loputkin pelaajat pokaalein.
Valmentajat Sami Vesterinen ja Kari Snellman jakoivat palkinnot E2-joukkueelle. Pelintekijän palkinnon sai Aatu Hytönen, Jesse Haukka palkittiin maalivahtina. Jimi Turkka sai puolustajan palkinnon ja Tuomas Heikkinen oli tunnollisin harjoittelija. Vesa Kolehmainen palkittiin maalintekijänä ja Mikko Pasanen oli valmentajien valinta palkinnon saajaksi.
SuKiKan E1-joukkueesta palkintoja jakamaan lavalle saapuivat valmentajat Jyrki Tarvainen ja Marko Rissanen sekä joukkueenjohtaja Juha Kinnunen. Joukkueesta palkittiin maalivahti Miro Voutilainen kauden tärkeimpänä pelaajana, Valtteri Heikkinen oli kauden kehittynein pelaaja sekä Mikael Shwartz ahkera ja tunnollinen harjoittelija ja pelaaja.
D-junioreiden pistepörssin kärkipelaaja Esa Markkanen palkitaan
SuKiKan D-junioreiden valmentajat Jukka Markkanen ja Sami Virtanen jakoivat palkinnot pistepörssin kärjelle Esa Markkaselle, loistavalle maalivahdille Eetu Virtaselle sekä hyökkääjästä puolustukseen siirtyneelle ja siellä hienosti tontin hoitaneelle Eetu Sormuselle sekä Santtu Ylöselle, joka oli kauden aikana kehittynein pelaaja.
C97 PiPS/SuKiKa joukkueen valmentajat Mika Haukka ja Jani Kokkola sekä joukkueen tiedottaja Tarja Kurenkunnas jakamassa palkintoja
C97 PiPS/SuKiKa joukkueen valmentajien Mika Haukan ja Jani Kokkolan jakamat palkinnot menivät parhaalle puolustajalle Jaakko Kosuselle, parhaalle hyökkääjälle Niko Haukalle ja herrasmiespelaajalle Vesa Kortelaiselle. Eila Jäppisen stipendi kehittyneelle pelaajalle myönnettiin Markus Pasaselle.
SuKiKan junioripelaajien vanhimman ikäryhmän C96 PiPS/SuKiKa joukkueen valmentaja Jani Kokkola jakoi palkinnot pistepörssin kärkipelaajalle Tatu Kokkolalle, Jani-Jussi Risto palkittiin hyvänä yleispelaajana ja Tatu Pulkkinen parhaana puolustajana. Henri Vasara sai kauden tasaisimman pelaajan palkinnon ja Sami Mäkelä herrasmiespelaajan palkinnon.
SuKiKan kiertopalkinnot jaettiin lavalla viimeisenä. Palkintoja jakamassa olivat SuKiKan puheenjohtaja Leo Jäppinen ja johtokunnasta Tuire Kallio sekä Markku Tarvainen. Vuoden junioripelaajan palkinnon jääkiekkopuolelta sai Tatu Kokkola ja ringettepuolelta Salla Kauhanen. Vuoden valmentajaksi valittiin Katri Jalkanen ja vuoden huoltajaksi Arto Pulkkinen. Vuoden Kikalainen (Kalen-malja) palkinnon saivat Minna ja Jukka Markkanen
Viimeiseksi suoritettiin arvonta, jonka palkintona oli Iiro Pakarisen maila ja tietenkin Iiro itse kävi luovuttamassa palkinnon lavalla. Onnetar suosi Eetu Pasasta, jonka ilme kertoi palkinnon olleen mieleinen
F-junioreiden 2 joukkuetta pelasi kuluneella kaudella ensimmäistä vuotta sarjassa ja näin ollen valmentajat palkitsivat kaikki loputkin pelaajat pokaalein.